Leveringsvoorwaarden
  • Nederlands
  • English
  • Deutsch

Aanmeten

Zadels worden aangemeten bij de klant op stal of bij de zadelmakerij in Emst. Bij het aanmeten van een zadel vragen wij een aanbetaling van €200,-. Deze aanbetaling wordt bij aflevering van het zadel op het totaalbedrag van het zadel in mindering gebracht. Beslist u de bestelling later te annuleren, dan behouden wij de aanbetaling. Dit als vergoeding voor de reeds gemaakte kosten. De voorrijkosten bedragen in Nederland €45,-. Voor het buitenland gelden andere tarieven. Deze kosten vervallen bij de aanschaf van een nieuw zadel.

Levertijd

De levertijd van een Hulsebos zadel is 10 tot 12 weken (m.u.v. vakantieperiodes). Bij een minder universele pasvorm, waardoor er op meerdere punten grotere aanpassingen moeten worden gedaan aan het basismodel zadel, kan de levertijd langer zijn.

Aflevering

Het zadel wordt op afspraak bij de klant afgeleverd.

Betaling van het overeengekomen bedrag kan per bank vóór afleverdatum worden gedaan of contant bij aflevering. Dit bedrag bestaat uit het totaalbedrag minus de aanbetaling van €200,- en eventuele borg à €400,- bij gebruik van een leenzadel en bij een eventueel inruilzadel de waarde van dit zadel. Het aanbieden van een leenzadel zien wij als service en hierop kunnen wij geen garantie geven op de pasvorm. Ook kan het zo zijn dat het leenzadel geen Hulsebos zadel is.

Bij de aflevering wordt gekeken of het zadel goed op uw paard ligt en wordt er gereden, waarna de pasvorm nogmaals gecontroleerd en, indien nodig, aangepast wordt.

Verzendkosten Europa

De verzendkosten van een zadel zijn voor rekening van de klant. Ophalen en afleveren van een reparatiezadel of andere artikelen vallen niet onder de garantie.